Wie zijn wij?

Indigo en Gerda van Lingen zijn de trotse bezitters van een huis in een rustige en bijzondere vallei. Vallee de la Masse. Af en toe dartelen er hertjes over het terrein of rennen de eekhoorntjes achter elkaar aan en verdwijnen in de bomen. ‘s Avonds kunt u genieten van een schitterende sterrenhemel die uniek te noemen is.

Bij ons huis hebben een zwembad, geen chloor maar zout, van 5 bij 8 meter en 1.60 meter diep. Gasten van de safaritenten mogen uiteraard gebruik maken van het zwembad. Bij het zwembad zijn ruim voldoende zonnestoelen en zitjes waar onze gasten kunnen genieten van schaduwrijke plekken en/of lekker zonnen onder de Franse zon. Rondom het zwembad ligt een houten terras. Naast het zwembad staat een grote overkapping, die in de zomer een schaduwrijke plek bij het zwembad geeft.

We vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk en zorgen er voor dat onze gasten een unieke vakantie beleven en een fijne ervaring rijker worden. Aan het zwembad kunnen we s ’ochtends koffie met croissants serveren en de rest van de dag koele frisdranken, wijn, bier en hapjes. We zullen er alles aan doen om u een heerlijke, relaxte vakantie te bezorgen.